Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrh C - Litter C

24. 5. 2015 - Cato Maminčino štěstí dnes odjel na jižní Moravu. Bude pomáhat jako canisterapeutický pes v rodině a pravděpodobně i v psychoterapeutické praxi majitelky. Byl u nás 17 týdnů, bylo to pro nás těžké loučení, hodně jsme to rozebírali ze všech stran. Myslím si, že to však takto chtěl osud - paní hledala skoro 3 měsíce vhodného pejska a rozhodla se pro Catíka. Doufám, že její očekávání nezklame.

9.5.2015 - Cato zůstává stále v nabídce, velmi nadějně vyhlížející domov mu nevyšel a nyní se ukázalo, že nebude vhodný do chovu. Ovšem jako oddaný rodinný společník nebo pejsek pro pomáhající profese je Cato přímo od Boha požehnán. Je to velmi milé kontantní štěně, lehce ovladatelné  a učenlivé. 

img_0120.jpg

 

Fotografie naleznete zde:

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/Cato_-_3_a_pul_mesice_9._5._2015

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/Cato_-_11_tydnu_12._4._2015/

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/Cato_a_Cipisek_-_2_mesice_22._3._2015

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/Foto_postoje_vrh_C/

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/Vrh_C_-_portrety%2C_ukonceny_5._tyden/

http://o-l-i-v-i-e.rajce.idnes.cz/VRH_C_-_2.tyden

img_0013.jpg

1. 3. 2015 - takto jsme trávili neděli http://youtu.be/WV8Esko9m_c

29.3.2015  - k  odběru je připraven poslední 9-týdenní pejsek.

Pejsek je vychován v bytě, je dobře socializovaný, slyší na své jméno CATO, začíná chodit na vodítku. Je to aktivní všudybýlek s nebojácnou, zvídavou a učenlivou povahou, velmi kontaktní a mazlivý. Pejsek bude vhodný pro aktivní lidi.

img_0115.jpg

img_0140.jpg

9. týden

 

cato-3.jpg

Cato v 7 týdnech

 

28. 3. 2015

Štěňátka dosáhla dne 15. 3. 2015 předepsaného věku, kdy mohou odcházet do nových domovů, v konci 6. týdne byla natetována a současně načipována, v 7, týdnu byla očkována. nadešel ten den, kdy se první štěně vrhu C s námi rozločilo. HORSKÁ SLUŽBA v Orlických horách, se může těšit, bude mít pomocníka Jmenuje se CARBON Maminčino štěstí. Bude žít u mladého páru, který už fletíka měl a ví, jak s tímto plemenem zacházet. Z okna bude mít výhled na sjezdovku a do práce s páníčkem 300 metrů. Našel úžasný domov, kdy bude hodně času trávit s páníkem, který pracuje u Horské služby v Orlických horách. smiley Doma říkáme Carbonovi náčelník Horské služby. smiley

O dva dny později odjela do nového domova Eliška (CESMÍNA). Bude žít nedaleko, v Domaslovicích u F-M.  Předposlední březnový víkend - v sobotu - odjel Rájt (COPYRIGHT), nejmazlivější štěně z vrhu. Ten bude vytouženým členem rodiny s 2 odrostllejšími chlapci na Slovensku. A v pátek 27. 3. 2015 si dojeli ze Sedliště u F-M pro CIPÍSKA, který se bude jmenovat Axel. Bude parťákem pro mladého, sportovně založeného muže.

 


navrh1--1-.png

 

 

 

25. 1. 2015 se narodila štěňátka: 4 chlapečci a 1 holčička.

 

(puppies are born: 4 males and 1 female)

 

CHS Maminčino štěstí má po dlouhé době další vrh. Těžiště naší práce se psy není v chovatelství, ale v pomáhajících činnostech, především canisterapii, tj. ve výchovné a terapeutické činnosti s dětmi i dospělými a předpokládáme, že podobně jako tomu bylo u předchozích vrhů, také i ve vrhu C se narodí několik jedinců, kteří budou určeni k práci asistenčního či canisterapeutického psa. 

Předpoklad vynikajících pracovních vloh v oblasti pomáhajících činností (canisterapie, asistenční pes, vodící pes) nebo jako lovecký pes, také jaké úžasný rodinný společník a kamarád.

Narodila se štěňátka černá jako noc a od tohoto spojení očekáváme dědictví povah velmi zvídavých a pracovitých s temperamentem typickým pro flaty. Maminka štěňat má dobré lovecké předpoklady, které však intenzivně nejsou rozvíjeny, protože pracuje jako canisterapeutický pes (což převzala po své matce- babičce štěňat). Vyniká svou empatií ke klientům, milou a veselou povahou. Tatínek štěňat je pes aktivně využívaný v lovecké praxi, velmi rychlý a neúnavný aportér, který nadšeně pracuje po svého pána.

Štěňata budou k odběru v druhé půlce března 2015.

RODIČE

Otec: Gargamel Oasis of Peace – „King“

king---gargamel.jpg

Podrobně se o Kingovi dočtete na http://www.oasisofpeace.cz/Gargamel_Oasis_of_Peace.htm

 

Matka: Babeta Maminčino štěstí

858035_10203790037736983_8113523125616055832_o.jpg

Podrobněji se o Babetce dočtete na https://heda.estranky.cz/clanky/nase-feny----our-bitches--babeta-mamincino-stesti.html

 

 

RODOKMEN ŠTĚŇAT

rodokmen.png